تقریباً همه آمریکایی ها (97٪) گزارش می دهند که حداقل یک بار در سال نبات شاخه ای طعم دار می خورند.
با این حال، در یک روز معین، تنها تقریباً یک چهارم جمعیت ایالات متحده با سن بالای 2 سال آب نبات مصرف می کنند.
در میان همه آمریکایی ها، آب نبات سهم نسبتا کمی از کالری، قندهای افزوده و چربی اشباع شده در کل رژیم غذایی دارد و تحقیقات اخیر نشان می دهد که سطوح فعلی مصرف آب نبات با خطر افزایش وزن و بیماری های قلبی عروقی در کودکان و بزرگسالان مرتبط نیست.
ارائه راهنمایی برای مصرف آب نبات در حد اعتدال مستلزم درک عوامل مختلف مرتبط با سلامت رفتاری است که بر مصرف آب نبات تأثیر می گذارد.
میزگردی از کارشناسان تغذیه رفتاری، محققان و مربیان تغذیه برای بحث در مورد داده های اخیر در مورد مصرف آب نبات، پیامدهای سلامتی مرتبط با مصرف معمول آب نبات، و تاثیر استراتژی های رفتاری، از جمله محدودیت، آموزش و آگاهی محیطی، بر اصلاح رفتارهای غذایی گرد هم آمدند.
برای دستیابی به مصرف متوسط آب نبات. محدود کردن دسترسی به غذاهای خوش طعم، چه از طریق خود تحمیلی یا با کنترل والدین، ممکن است پیامدهای بالقوه منفی داشته باشد.
تکنیکها و بینش در مورد چگونگی اتخاذ «اعتدال» در مصرف آب نبات، از شیوههای مؤثر والدین تا استراتژیهای محیطی که تغییر رفتار را بدون تلاش زیاد تسهیل میکنند.
بهعنوان گامهای مهم بعدی به سمت راهنماییهای غذایی پایدار مرتبط با نقش آب نبات و سایر موارد شناسایی شدند. در یک سبک زندگی سالم درمان می کند.
آب نبات هزاران سال است که نقش مهمی در سنتها و جشنهای فرهنگی داشته است و اکثر مردم همچنان از آن به عنوان یک خوراکی گاه به گاه لذت میبرند.
داده های فراوانی نشان می دهد که 97٪ از آمریکایی ها حداقل یک بار در سال مصرف آب نبات را گزارش می دهند.
استراتژی های تحقیقات تغذیه رفتاری بینشی را در مورد اینکه چگونه افراد می توانند از غذاهایی مانند آب نبات در حد اعتدال در چارچوب یک برنامه غذایی کلی سالم لذت ببرند، ارائه می دهد.
شواهد نشان می دهد که اعتدال از طریق کنترل سهم ممکن است موثرتر از حذف یا محدود کردن یک غذای بسیار خوش طعم در رابطه با مدیریت وزن و بهبود سلامت رژیم غذایی باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.